For at bruge vores apps og konfigurationer skal du først tilmelde dig en ExpressVPN-konto.

Du kan bruge ExpressVPN-appen eller konfigurere ExpressVPN manuelt på:

Gå til …

Computere (pc og laptops)
Mobilenheder (smartphones og tablets)
Routere
Streamingkonsoller
Browsere
Smart-tv

Computere (pc og laptops)

Du kan bruge ExpressVPN-appen eller konfigurere ExpressVPN manuelt på følgende enheder:

Windows

Mac

Linux

Chromebook

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få hjælp.

Tilbage til toppen

Mobilenheder (smartphones og tablets)

Du kan bruge ExpressVPN-appen eller konfigurere ExpressVPN manuelt på følgende enheder:

Amazon Fire tablet

Android

iOS

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få hjælp.

Tilbage til toppen

Routere

Du kan bruge ExpressVPN på disse routere:

ExpressVPN Aircove

Asus

Linksys

Netgear

Du kan konfigurere ExpressVPN manuelt på disse routere, som ikke understøtter ExpressVPN-appen:

DD-WRT

D-Link

Netduma

Sabai

Tomato

TP-Link

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få hjælp.

Tilbage til toppen

Streamingkonsoller

Du kan bruge ExpressVPN-appen på disse streamingkonsoller:

Amazon Fire TV

Amazon Fire Stick

Apple TV (tvOS)

Chromecast med Google TV

Streamingkonsoller der bruger Android TV-operativsystemet

Du kan konfigurere ExpressVPN manuelt på disse streamingkonsoller, som ikke understøtter ExpressVPN-appen:

Apple TV (HD, 4K, tvOS)

Apple TV (1st, 2nd 3rd gen)

Chromecast

Nintendo Switch

PlayStation 5

PlayStation 4 og 3

Roku

WD TV Live

Xbox One

Xbox 360

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få hjælp.

Tilbage til toppen

Browsere

ExpressVPN’s browserudvidelse er kompatibel med følgende browsere og enheder:

WindowsMacLinuxiOSAndroidChrome OS
Google ChromeXXX
SafariXXXXXX
FirefoxXXX
VivaldiXXX
ChromiumXXX
BraveXXX
Microsoft EdgeXXX

Her kan du finde vejledninger om, hvordan du installerer ExpressVPN’s browserudvidelse på disse browsere:

Google Chrome

Mozilla Firefox

Vivaldi

Chromium

Brave

Microsoft Edge

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få hjælp.

Tilbage til toppen

Smart-tv

Du kan konfigurere ExpressVPN manuelt på disse Smart-tv’er, der ikke understøtter ExpressVPN-appen:

LG Smart TV

Samsung Smart TV

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få hjælp.

Tilbage til toppen

Få mest muligt ud af dit VPN-abonnement

Med ét ExpressVPN-abonnement kan du oprette forbindelse til VPN’en på op til otte enheder samtidig, uanset hvilken platform du bruger (inklusive virtuelle maskiner).

Få mest muligt ud af dit ExpressVPN-abonnement ved at installere ExpressVPN-apps og konfigurere tjenesten manuelt på alle dine enheder. Når du forbinder din router til ExpressVPN, er alle enheder på dit netværk beskyttede under én VPN-forbindelse.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få hjælp.

Tilbage til toppen